AKADEMİK BAŞARILAR
Üniversitemiz Ziraat Fakültesi Zootekni Bölümü YTB Doktora Öğrencisi Ghulam Asghar Sajid, Humboldt Meet Leibniz Ödülü'ne Seçilmiştir

HABERLER

Humboldt Meet Leibniz etkinliği, dünyada farklı disiplinlerden 150 genç araştırmacıyı “Nesiller Arası Yetenekleri Birleştirmek” sloganı altında bir araya getiren bir ağ oluşturma etkinliğidir. Bu etkinlik Almanya’da Hannover Leibniz Üniversitesi ve Volkswagen Vakfı tarafından düzenlenmekte ve Alexander von Humboldt Vakfı tarafından desteklenmektedir.

Üniversitemiz Ziraat Fakültesi, Zootekni bölümünde Prof. Dr. Mehmet Ulas Çınar'ın danışmanlığında doktora öğrencisi olan Ghulam Asghar Sajid, Almanya'nın Hannover kentinde düzenlenecek olan “Humboldt meet Leibniz 2024” ödülü için seçilmiştir. Ghulam Asghar Sajid, Erciyes Üniversitesi BAP tarafından finanse edilen "A computational identification of key transcription factors regulating the immunoinflammatory response of ovine mammary epithelial cells to S. aureus stimulation” başlıklı çalışmasını 22-24 Eylül 2024’te düzenlenecek olan Humboldt meets Leibniz 2024 toplantısında sunacaktır.

10 Mayıs 2024 Cuma
DİĞER AKADEMİK BAŞARILAR