HABERLER
Üniversitemiz Tıp Fakültesi’nde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Etkinlikleri Başladı

HABERLER

Üniversitemiz Tıp Fakültesi tarafından düzenlenen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları coşkuyla başladı.

Düzenlenen etkinliğe; Rektörümüz Prof. Dr. Fatih Altun, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cemal Alper Kemaloğlu, dekan yardımcıları, akademisyenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Etkinlik alanında kurulan stantları ziyaret eden Rektörümüz Prof. Dr. Fatih Altun, öğrenciler ile sohbet etti.

Tıp Fakültesi Dekanlığı ve öğrenci kulüplerinin desteği ile düzenlenen etkinlikler bilgi yarışması ile başladı ve anatomi yarışması ile devam etti.

Gün boyu süren konserler ve açık sahne etkinlikleri ile oryantiring, kaligrafi, ebru, okçuluk, yüz boyama sanatı etkinliklerinde öğrenciler eğlenceli vakit geçirdi.

Etkinlikte düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere Rektörümüz Prof. Dr. Fatih Altun tarafından madalyaları da takdim edildi.

17 Mayıs 2024 Cuma
Toplam 0 görüntüleme