HABERLER
Uluslararası Birleşmiş Milletler Model Konferansı (MUNOS24) Projesinin Açılış Töreni Yapıldı

HABERLER

Osman Ulubaş Köşk Anadolu Lisesi ev sahipliğinde, Kayseri Valiliği himayesinde, Erciyes Üniversitesi, Abdullah Gül Üniversitesi, Kayseri Üniversitesi, Nuh Naci Yazgan Üniversitesi ve Kapadokya Üniversitesi olmak üzere beş üniversite ortaklığında düzenlenen Osman Ulubaş Köşk Anadolu Lisesi Uluslararası Birleşmiş Milletler Model Konferansı (MUNOS24) projesinin açılış töreni gerçekleştirildi.

Öğrencilerin gelişimi, dünyaya farklı bir gözle bakmaları ve ulusal düzeyde tecrübe kazanmaları açısından önem taşıyan bu projenin açılış törenine; Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Rektörümüz Prof. Dr. Fatih Altun, Kayseri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, Kayseri İl Milli Eğitim Müdürü Bahameddin Karaköse, hayırsever Osman Ulubaş, protokol üyeleri ile öğretmenler, üniversite ve lise öğrencileri katıldı.

03 Mayıs 2024 Cuma