REKTÖRLÜK HABERLERİ
Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürü Mehmet Nezir Gül, Rektörümüz Çalış’ı Ziyaret Etti

İletişim Fakültemiz koordinatörlüğünde “Öğrenciler için Sağlıklı Dijital Yaşam Projesi” toplantısına katılmak üzere üniversitemize gelen Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürü Mehmet Nezir Gül, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış’ı ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış ile Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürü Mehmet Nezir Gül bir süre görüştü.

Genel Müdür Mehmet Nezir Gül’ün ziyaretine, İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci, İletişim Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Hakan Aydın ile İletişim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Vahit İlhan da eşlik etti.

25 Eylül 2020 Cuma
DİĞER REKTÖRLÜK HABERLERİ