6 Ülkeden 57 Genç, Erasmus + Gençlik Değişimi Programı Kapsamında Rektörümüz Prof. Dr. Fatih Altun’u Ziyaret Etti

Türkiye Ulusal Ajansı tarafından Erasmus + Gençlik Değişimi Programı kapsamında yürütülen “Digital Youth in Digital Era” projesi, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi koordinatörlüğünde 21 Nisan – 2 Mayıs tarihleri arasında Kayseri’de gerçekleştirilecek.

Endüstri 4.0 araçları, dijitalleşme, web 2.0 araçları ve yapay zekânın yanı sıra kültürlerarası diyalog konusunun da ele alınacağı; gençlere akranlarıyla bir araya gelme fırsatı sunan; gençlerin yeterliliklerini geliştirmelerine, farkındalık kazanmalarına, yeni kültürler, alışkanlıklar ve yaşam tarzları keşfetmelerine, dayanışma ve arkadaşlık gibi değerleri güçlendirmelerine imkân tanıyan proje kapsamında Ukrayna, Polonya, İrlanda, Litvanya, Makedonya ve Türkiye’den 13-30 yaş aralığındaki 57 genç katılımcı, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun ile Rektörlük Binası Senato Salonu’nda bir araya gelerek eğitimde dijital dönüşüm ve dijital yetkinliklerin önemi hakkında sohbet etti.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun, gençlerle tecrübe paylaşımında bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirirken; Proje Koordinatörü Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi öğretim elemanlarından Öğr. Gör. Şerife Durna da, bilgi ve tecrübe alışverişiyle dolu ev sahipliğinden dolayı Rektör Prof. Dr. Fatih Altun’a teşekkür etti.

Üniversite yaşamında kişisel gelişimin, gönüllülüğün ve uluslararası projelerde yer almanın öneminin vurgulandığı ziyaret, hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.

24 Nisan 2024 Çarşamba