Başkan Büyükkılıç’dan, Üniversitemize Teşekkür Ziyareti

Başkan Büyükkılıç’dan, Üniversitemize Teşekkür Ziyareti

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, covid-19’a karşı geliştirilen yerli aşı TURKOVAC’ın çalışmalarının yürütüldüğü Erciyes Üniversitesi  Aşı Araştırma ve Geliştirme Uygulama Merkezi’ni ziyaret ederek, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış, Merkez Müdürü Prof. Dr. Aykut Özdarendeli ve çalışma ekibini başarılı TURKOVAC çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç Aşı Araştırma ve Geliştirme Uygulama Merkezi’ni ziyaret ederek, Rektör Prof. Dr. Mustafa Çalış ve Merkez Müdürü Prof. Dr. Aykut Özdarendeli’den ERÜ tarafından covid-19’a karşı geliştirilen yerli aşı TURKOVAC hakkında bilgiler aldı.

Ziyarette konuşan Merkez Müdürü Prof. Dr. Aykut Özdarendeli, Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış da konuşmasında ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “TURKOVAC’ın üniversitemizde geliştirilmesi bizler için çok büyük gururdur” dedi.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç ise ziyarette yaptığı konuşmasında Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış, Prof. Dr. Aykut Özdarendeli ve ekibine TURKOVAC çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Başkan Büyükkılıç, “Erciyes Üniversitesi’nden çıkan TURKOVAC çalışması bir araştırma üniversitesine yakışan bir çalışmadır. Yeni dönemde yapılacak yeni başarılara ve yeni buluşlara imza aymalarını temenni ediyorum. Yerel yönetici olarak üzerimize ne düşüyorsa, onu yapma noktasında her zaman bugünde varız, yarında desteğimizi sürdüreceğimizi ifade etmek isteriz. Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış ve Prof. Dr. Aykut Özdarendeli hocamızı tebrik ediyoruz. Başarılarının devamını diliyoruz” dedi.

05 Ocak 2022 Çarşamba