AKADEMİK BAŞARILAR
Doç. Dr. Arda Borlu’ya TÜBİTAK 3005 Desteği

Doç. Dr. Arda Borlu’ya TÜBİTAK 3005 Desteği

Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Arda Borlu’nun yürütücü olduğu, Prof. Dr. Saliha Demirel Özsoy’un, Dr. Öğr. Üyesi Özlem Olguner Eker’in ve Emel Güden (Kayseri İl Sağlık Müdürlüğü)’in araştırmacı olduğu, Prof. Dr. Zeynep Baykan’ın, Doç. Dr. Ali Ramazan Benli (Kayseri İl Sağlık Müdürlüğü)’nin, Doç. Dr. Hafize Öztürk Can (Ege Üniversitesi)’ın ve Doç. Dr. Serhat Koyuncu (Kayseri İl Sağlık Müdürlüğü)’nun danışman olarak yer aldığı “Toplum Ruh Sağlığını İyileştirmek İçin Birinci Basamak Sağlık Çalışanlarına Yönelik Eğitim Ve Politika Geliştirilmesi” başlıklı proje TÜBİTAK 3005 - Sosyal ve Beşeri Bilimlerde Yenilikçi Çözümler Araştırma Projeleri Destek Programı kapsamında desteklenmeye hak kazanmıştır.

Araştırmacılarımızı ve ekibini tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

27 Mayıs 2022 Cuma
DİĞER AKADEMİK BAŞARILAR