AKADEMİK BAŞARILAR
Doç. Dr. Savaş Bayram’a TÜBİTAK 3005 Desteği

Doç. Dr. Savaş Bayram’a TÜBİTAK 3005 Desteği

Mühendislik Fakültesi, İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Savaş Bayram’ın yürütücü olduğu, Doç. Dr. Emrah Aydemir (Sakarya Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü), Doç. Dr. Cemil Akçay (İstanbul Üniversitesi Mimarlık Bölümü), Öğr. Gör. Mahmut Sarı (Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu) ve Uzm. Arb. Derya Karademir (Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası)’in araştırmacı olarak yer aldığı “İnşaat Sektöründeki İhtilafların Makine Öğrenmesi Yöntemleriyle Analizi ve Karar Tahmin Modeli” başlıklı proje TÜBİTAK 3005 - Sosyal ve Beşeri Bilimlerde Yenilikçi Çözümler Araştırma Projeleri Destek Programı kapsamında desteklenmeye hak kazanmıştır.

Araştırmacımızı ve ekibini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

09 Ağustos 2022 Salı
DİĞER AKADEMİK BAŞARILAR