AKADEMİK BAŞARILAR
Erciyes Üniversitesi AUBB DOSAP Araştırmacısı Dr. Cenk Kayhan ISNET’te Uluslararası Ders Verdi

Üniversitemiz Fen Fakültesi, Astronomi ve Uzay Bilimleri Bölümü DOSAP Araştırmacısı Dr. Cenk Kayhan, Uzay Bilimleri ve Teknolojileri İslami Ağı (ISNET: Inter Islamic Network on Space Sciences), Pakistan Uzay ve Üst Atmosfer Araştırma Komisyonu (SUPARCO: Pakistan Space and Upper Atmosphere Research Commission) ve Türk Uzay Ajansı (TUA) işbirliği ile düzenlenen Uzaktan Eğitim Kursu (Distance Training Course) kapsamında “Yıldız Astronomisi (Stellar Astronomy)” konusunda davetli konuşmacı olarak “TESS’in Yıldız Astronomisine Katkısı (TESS’s Contribution to the Stellar Astronomy)” başlıklı çevrimiçi ders verdi. 14 Eylül 2022 tarihinde gerçekleşen kursa ISNET’e üye dünya çapında 17’den fazla ülkeden 30’dan fazla katılımcı katıldı.

23 Eylül 2022 Cuma
DİĞER AKADEMİK BAŞARILAR