AKADEMİK BAŞARILAR
Erciyes Üniversitesi Öğrencilerinin TÜBİTAK Başarısı

Erciyes Üniversitesi Öğrencilerinin TÜBİTAK Başarısı

2022 yılı içerisinde Erciyes Üniversitesinin çeşitli fakülte ve bölümlerinden toplam 172 proje TÜBİTAK 2209 A ve TÜBİTAK 2209 B programları kapsamında TÜBİTAK tarafından desteklenmeye hak kazanmıştır.

TÜBİTAK’ın lisans ve ön lisans öğrencilerine yönelik bu destekleri, üniversite öğrencilerimizin proje bilinci kazanması, üniversitemizin gelişiminin yanı sıra mezunlarımızın yetkinliklerinin de artmasına vesile olmaktır.

Bu tür destekler hususunda detaylı bilgi almak ve eğitim talep etmek için Üniversitemizin Teknoloji Transferi Uygulama ve Araştırma Merkezi (ETTOMER) Proje Destek Hizmetleri Birimi ile iletişime geçilmesi tavsiye edilmektedir.

2022 yılı içerisinde TÜBİTAK tarafından desteklenmesine karar verilen projelerin listesine erişmek için tıklayınız.

17 Kasım 2022 Perşembe
DİĞER AKADEMİK BAŞARILAR