REKTÖRLÜK HABERLERİ
Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Sinan Aksu, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış’ı Ziyaret Etti

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Sinan Aksu, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış’ı ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Sinan Aksu ile Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış, Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) tarafından Üniversitemiz Kampüsünde yapımına devam edilen yurt binaları başta olmak üzere, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Üniversitemiz arasında ortak hayata geçirilebilecek projeler konusunda karşılıklı görüş alışverişinde bulundular.

Ziyaretin sonunda ise Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış, Bakan Yardımcısı Sinan Aksu’ya plaket takdim etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış’ı ziyaretinde Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Sinan Aksu’ya, Gençlik Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakçı da eşlik etti.

22 Şubat 2022 Salı
DİĞER REKTÖRLÜK HABERLERİ