REKTÖRLÜK HABERLERİ
İlim Yayma Ödülleri Ödül Komisyon Heyeti'nden Rektörümüze Teşekkür Ziyareti

İlim Yayma Ödülleri Ödül Komisyon Heyeti'nden Rektörümüze Teşekkür Ziyareti

İlim Yayma Ödülleri Ödül Komisyonu Heyeti, 2019 yılında İlim Yayma Ödülleri'ne en çok başvurunun alındığı ilk 3 üniversiteden biri olan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış'a teşekkür ziyaretinde bulundular.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette İlim Yayma Ödülleri Komisyon Üyeleri, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış'ı 2019 yılı İlim Yayma Ödülleri'ne en çok başvuran 3 üniversiteden birisi olmalarından dolayı tebrik ve teşekkür ederek bu yıl gerçekleştirecek olan “İlim Yayma Ödülleri” hakkında bilgiler verdiler.

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış, ziyarette yaptığı konuşmasında ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, İlim Yayma Ödülleri Komisyon Üyelerine teşekkür etti.

Erciyes Üniversitesi’nde yürütülen çalışmalar hakkında Komisyon Üyelerine bilgiler veren Rektörümüz Çalış, 2019 yılında İlim Yayma Ödüllerine en çok başvurunun alındığı ilk 3 üniversiteden biri olmaktanda mutlu oldukalarını söyledi.

04 Haziran 2021 Cuma
DİĞER REKTÖRLÜK HABERLERİ