AKADEMİK BAŞARILAR
Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ömer Aydın’a 2023 Yılı BAGEP Genç Bilim İnsanı Ödülü

Bilim Akademisi tarafından başlatılan ve kamu fonları yerine toplumdan gelen maddi destekle yürütülen Bilim Akademisi Genç Bilim İnsanları Ödül Programı “BAGEP” 2023 yılı ödülleri açıklandı. Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Ömer Aydın “Moleküler Biyoloji ve Genetik” Alanında BAGEP 2023 ödülüne layık görülen iki kişiden biri oldu.

BAGEP 2023 ödülleri 8 Nisan 2023 Cumartesi günü Bilkent Üniversitesi’nde düzenlenecek tören ile sahiplerine verilecek.

Öğretim üyemizi üstün başarılarından dolayı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

29 Mart 2023 Çarşamba
DİĞER AKADEMİK BAŞARILAR