AKADEMİK BAŞARILAR
Prof. Dr. Vehbi GÜNEŞ'e TÜBİTAK 1005 Desteği

Prof. Dr. Vehbi GÜNEŞ'e TÜBİTAK 1005 Desteği

Veteriner Fakültesi İç Hastalıkları Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Vehbi GÜNEŞ'in yürütücü olduğu, Prof. Dr. İhsan KELEŞ, Prof. Dr. Mehmet ÇİTİL, Prof. Dr. Ali Cesur ONMAZ, Doç. Dr. Ayşe GENÇAY GÖKSU, Dr. Öğr. Üyesi İbrahim SÖZDUTMAZ, Dr. Öğr. Üyesi Gencay EKİNCİ ve Araş. Gör. Dr. Emre TÜFEKÇİ ile Abdullah Gül Üniversitesi öğretim üyesi Doç. Dr. Kutay İÇÖZ'ün araştırmacı olduğu, 123O015 kodlu "Kedilerde Alfa- 1-Asit Glikoprotein'in (AGP) Hızlı, Kantitatif Tespiti İçin Yatay Akış İmmunoassay Yöntemini Kullanan Akıllı Telefona Entegre Okuyucu Sistemin Geliştirilmesi" başlıklı proje TÜBİTAK 1005 - Ulusal Yeni Fikirler ve Ürünler Araştırma Destek Programı kapsamında desteklenmeye hak kazanmıştır.

Araştırmacılarımızı tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

21 Mart 2023 Salı
DİĞER AKADEMİK BAŞARILAR