REKTÖRLÜK HABERLERİ
Rektörümüz, Üniversite-Sanayi İşbirliği İçin Ziyaretlerine Devam Ediyor

Rektörümüz, Üniversite-Sanayi İşbirliği İçin Ziyaretlerine Devam Ediyor

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış, üniversite-sanayi işbirliği kapsamında ziyaretlerine devam ediyor. Bu kapsamda Rektörümüz Çalış, Hasçelik Kablo Fabrikası ve Yataş Grup’a ziyaret gerçekleştirdi.

Üniversite-sanayi işbirliğine önem veren ve “ Kampüste Üniversite Değil, Sahada Üniversite” sloganı ile çalışmalarını aralıksız sürdüren Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış, Kayseri sanayicilerine ziyaretlerini sürdürüyor.

Ziyaretler kapsamında ilk ziyaretini Hasçelik Kablo’ya gerçekleştiren Rektörümüz, burada Yönetim Kurulu Başkan Vekili Necmettin Baktır, Yönetim Kurulu Üyeleri Zafer Baktır ve Alper Özkaya ile bir süre görüştü. Hasçelik Kablo ziyaretinin ardından Rektörümüz, ikinci ziyaretini ise Yataş Grup’a yaptı.

Burada da Genel Müdür Yardımcısı Ali Ömerli ile görüşen Rektörümüz Çalış, üniversite-sanayi işbirliğinin önemine dikkat çekti.

Rektörümüzün ziyaretlerine Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Recai Kılıç ve Erciyes Teknopark Genel Müdürü Serhat Dalkılıç da eşlik etti.

19 Kasım 2020 Perşembe
DİĞER REKTÖRLÜK HABERLERİ