TEKNOFEST Yarışlarına Katılacak Üniversitemiz Öğrencileri Stant Açtı

TEKNOFEST Yarışlarına Katılacak Üniversitemiz Öğrencileri Stant Açtı

2-6 Ekim 2024 tarihlerinde Adana’da düzenlenecek olan Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali’ne (TEKNOFEST) katılacak Üniversitemiz öğrenci takımları stant açarak tasarladıkları çalışmalar hakkında bilgi verdiler. Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Oktay Özkan stantları ziyaret etti.

2-6 Ekim 2024 tarihlerinde Adana’da düzenlenecek olan TEKNOFEST Yarışmalarına katılacak Üniversitemiz Öğrenci Kulüpleri açtıkları stantlar ile çalışmalarını sergilediler.

Araştırma Dekanlığı Ar-Ge Park Binası Bahçesi’nde açılan stantları ziyaret eden Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Oktay Özkan Genel Sekreter Yardımcımız Doç. Dr. Afşın Alper Cerit ile yarışmalara katılacak öğrencilerden ve Üniversitemiz Öğrenci Projeleri ve Yarışmaları Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi İmdat Orhan’dan projeler ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Tek tek stantları dolaşarak öğrenciler ile sohbet eden Başkan Doç. Dr. Palancıoğlu ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Özkan yarışmalara katılacak öğrencilere başarılar dilediler.

09 Ağustos 2024 Cuma