Turizm Fakültemizin Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

Turizm Fakültemizin Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

Turizm Fakültemiz akademik kurulu toplantısı Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış’ın katılımları ile gerçekleştirildi.

Fakülte Konferans Salonu’nda düzenlenen akademik kurul toplantısına Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış ile Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Recai Kılıç katıldı.

Toplantıda konuşan Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kenan Güllü fakültelerinde yürütülen akademik çalışmalar ve yürütülen projeler hakkında bilgiler verdi.

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış ise konuşmasında Turizm Fakültemizin ERÜ’nün önemli ve saygın fakültelerinden birisi olduğuna dikkat çekti.

Akademik kurul toplantısının ardından Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü’nün uygulama mutfağında da incelemelerde bulundu.

22 Haziran 2022 Çarşamba