Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi’nde Doç. Dr. Müsevver Askeroğlu Anıldı

Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi’nde Doç. Dr. Müsevver Askeroğlu Anıldı

Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi’nde geçtiğimiz yıl vefat eden Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Müsevver Askeroğlu anısına anma programı düzenlenerek, Fakülte Konser Salon’una Doç. Dr. Müsevver Askeroğlu ismi verildi.

Güzel Sanatlar Fakültesi Doç. Dr. Müsevver Askeroğlu Konser Salon’una da düzenlenen anma programına Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Aygül Aykut’un yanı sıra akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Müzik Bölümü Başkanı Prof. Dr. Oya Levendoğlu, bunun düzenlenen anma programında Doç. Dr. Müsevver Askeroğlu’nu yokluğu ile değil, varlığı ile hissetmek için bir araya geldiklerine dikkat çekti.

Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Aygül Aykut ise konuşmasında Doç. Dr. Müsevver Askeroğlu’nu rahmet ile andıklarını söyledi.

Konuşmaların ardından davetlilere Doç. Dr. Müsevver Askeroğlu’nun hayatı anlatıldı.

Anma programı Doç. Dr. Müsevver Askeroğlu’nun anısına düzenlenen konseri ardından sona erdi.

29 Aralık 2021 Çarşamba