Üniversitemiz, TEKNOFEST Adana’da Yerini Aldı

Üniversitemiz, TEKNOFEST Adana’da Yerini Aldı

Üniversitemiz tarafından Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST 2024’de açılan stant katılımcılardan yoğun ilgi görüyor.

2-6 Ekim 2024 tarihlerinde Adana Şakirpaşa Havalimanı’nda gerçekleştirilecek olan Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST başladı.

Birçok kuruluşun stant açtığı festivalde, her yıl olduğu gibi Üniversitemizde yerini aldı.

Katılımcılardan yoğun ilgi gören ve birbirinden güzel etkinliklerin yer aldığı festivale Rektörümüz Prof. Dr. Fatih Altun da katıldı.

Festival alanındaki Üniversitemiz standını ziyaret eden Rektörümüz Prof. Dr. Fatih Altun, festivale katılan öğrenciler ve öğretim üyeleri ile bir araya geldi.

Üniversitemiz standının yanı sıra birçok kurumun standını da ziyaret eden Rektörümüz Prof. Dr. Altun, festivalin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Fatih Altun’un TEKNOFEST 2024 ziyaretine; Genel Sekreterimiz Prof. Dr. İbrahim Narin, Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Nafiz Kahraman ve Üniversitemiz Öğrenci Projeleri ve Yarışmaları Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi İmdat Orhan da eşlik etti.

03 Ekim 2024 Perşembe