Üniversitemiz Veteriner Fakültesi Öğrencileri Değişim Programı Kapsamındas Danimarka’ya Gitti

Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Öğrencileri Bilim Kültür ve Sanat Kulübünün (IVSA) Kayseri öğrenci topluluğu organizatörlüğünde exchange (değişim) programı kapsamında Veteriner Fakültemiz öğrencileri Danimarka’ya gitti.

1951 yılında Danimarka’da kurulan ve 2017 yılından bu yana Üniversitemiz Veteriner Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Aykut Gram’ın danışmanlığında Veteriner Fakültesi öğrencilerinin gönüllü katılımı ile faaliyetlerine devam eden IVSA topluluğu öğrencilerinden bir grup değişim programı kapsamında Danimarka’ya gitti.

Program kapsamında Danimarka’da çeşitli temaslarda bulunan Veteriner Fakültemiz öğrencileri, Kattens Vaern (Kedi Evi), Kraliyet Veterinerlik ve Ziraat Üniversitesi Küçük Hayvan Hastanesi, Büyük Hayvan Hastanesi, cerrahi ve üreme alanlarında hizmet veren At Hastanesinde incelemelerde bulunarak çeşitli eğitimlere katıldılar.

24 Mayıs 2023 Çarşamba