Üniversitemizde Bilimsel Yayın Yapan Dergilerin Etki Oranlarının Artırılmasına Yönelik Toplantı Düzenlendi

Üniversitemizde Rektörümüz Prof. Dr. Fatih Altun başkanlığında bilimsel yayın yapan dergiler konusunda bir toplantı gerçekleştirildi.

Senato Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya; Rektörümüz Prof. Dr. Fatih Altun’un yanı sıra Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Oktay Özkan, Prof. Dr. Sultan Taşcı ve Prof. Dr. M. Hakan Poyrazoğlu ile dergi editörleri ve yardımcıları katıldı.

Toplantıda Rektörümüz Altun, Rektör Yardımcılarımız ve dergi editör ve yardımcıları üniversitemizde yayın yapan akademik dergilerin uluslararası tanınırlığının ve etki oranlarının artırılmasına yönelik görüş alışverişinde bulundular.

23 Mayıs 2023 Salı