Üniversitemizde Üniversite- Sanayi İş Birliği İstişare Toplantısı Düzenlendi

Üniversitemizde Üniversite- Sanayi İş Birliği İstişare Toplantısı Düzenlendi

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun’un ev sahipliğinde üniversite- sanayi iş birliği istişare toplantısı düzenlendi.

Rektörümüz Prof. Dr. Fatih Altun başkanlığında düzenlenen toplantıya; Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Oktay Özkan ve Prof. Dr. Cevdet Kırpık, Sanayi Odası Başkanı Mehmet Büyüksimitçi, Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy, Sanayi Odası Meclis Başkanı Abidin Özkaya, Genel Sekreterimiz Prof. Dr. İbrahim Narin, Genel Sekreter Yardımcımız Doç. Dr. Afşın Alper Cerit, Araştırma Dekanı Prof. Dr. Gökmen Zararsız, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Emrah Tıraş katıldı.

Toplantıda konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Fatih Altun üniversite- sanayi iş birliğinin önemine dikkat çekerek oda başkanlarına desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Toplantı, Araştırma Dekanı Prof. Dr. Gökmen Zararsız’ın sunumunun ardından sona erdi.

13 Eylül 2024 Cuma