AKADEMİK BAŞARILAR
Ziraat Fakültesi Öğretim Üyelerimizin Horizon 2020 Prima Projesi

Ziraat Fakültesi Öğretim Üyelerimizin Horizon 2020 Prima Projesi

İlk defa üniversitemizin koordinatörlüğünde İtalya Catania Üniversitesi, İspanya Agrifood Research and Technology Centre of Aragón, Fas National School of Agriculture of Meknès ve Fas Sultan Moulay Slimane Üniversitesi kurumlarının işbirliği ile hazırlanan "Valorizing some pome and stone fruit germplasm variability to ensure resilience to climate change in the Mediterranean area" başlıklı Horizon 2020 Prima projesi desteklenmeye hak kazanmıştır.

Projenin koordinatörlük görevini Üniversitemiz Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Aydın UZUN yürütecek olup, Prof. Dr. Ercan YILDIZ, Doç. Dr. Özhan ŞİMŞEK, Doç. Dr. Hasan PINAR ve Dr. Öğr. Üyesi Mehmet YAMAN araştırmacı olarak görev alacaklardır.

Öğretim üyelerimizi üstün başarılarından dolayı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Rektörlük

17 Aralık 2021 Cuma