AKADEMİK BAŞARILAR
Prof. Dr. Mustafa METİN TÜBİTAK 4004 Başarısı

Prof. Dr. Mustafa METİN TÜBİTAK 4004 Başarısı

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi öğretim elemanlarından Prof. Dr. Mustafa Metin'in yürütücü olduğu; yine Erciyes Üniversitesi Eğitim Fakültesi'nden Doç. Dr. Fulya Öner Armağan, Artvin Çoruh Üniversitesi Eğitim Fakültesi'nden Doç. Dr. Ali Kolomuç, Yozgat İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden Nurullah Korkman ve Sorgun Bilim ve Sanat Merkezi'nden Yusuf Ünal'ın uzman olarak görev alacağı "Araştırıyorum Sorguluyorum Bilimi Çok Seviyorum II" başlıklı proje, TÜBİTAK 4004 Doğa Eğitimi ve Bilim Okulları Destekleme Programı kapsamında desteklenmeye hak kazanmıştır. 3-9 Haziran 2024 tarihleri arasında düzenlenecek etkinlikler Erciyes Üniversitesi Eğitim Fakültesi'nde gerçekleştirilecektir.

Prof. Dr. Mustafa Metin, aynı zamanda Nurullah Korkman'ın yürütücü olduğu "Bozok'ta İklim Değişikliklerine Uyum: Bilim Ve Teknoloji Entegrasyonlu Uygulamalar II" başlıklı TÜBİTAK 4004 projesinde uzman olarak görev alacaktır.

Araştırmacımızı ve ekibini tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

07 Mayıs 2024 Salı
DİĞER AKADEMİK BAŞARILAR