ETKİNLİK
TUSİAD Bu Gençlikte İş Var

TÜSİAD Bu Gençlikte İŞ Var! Diyor, yeni dönemde Türkiye[TIRNAK]nin farklı şehirlerine girişimciliği yaymak için yola çıkıyor ve sizlerle buluşmayı hedefliyor. Bu kapsamda ikinci ziyaret 11 Ekim Çarşamba günü geçtiğimiz yıllarda en çok başvuru yapılan şehirlerden biri olan Kayseri[TIRNAK]ye gerçekleştirilecektir.

Erciyes Üniversitesi ve Erciyes Teknopark[TIRNAK]ın ev sahipliğinde gerçekleşecek olan etkinlikte Murat ÖZYEĞİN, TÜSİAD Girişimcilik Yuvarlak Masası Üyeleri ve İş Adamlarının katılımı ile girişimcilik üzerine bir panel gerçekleştirilecektir. Aynı zamanda düzenlenecek kokteyl ile TÜSİAD ekibi ve iş adamlarının öğrencilerle buluşması amaçlanmaktadır.

Etkinlik kapsamında düzenlenecek Gençlik Platformu Çalıştayına katılım ve detaylı bilgi için: http://www.bugenclikteisvar.com/kayseri

Düzenleyen :
Adres : Erciyes Üniversitesi Teknopark Tekno-5 Konferans Salonu