AKADEMİK BAŞARILAR
Doç. Dr. Oğuz DÜĞENCİ'nin TÜBİTAK 1001-UDAP Başarısı

Doç. Dr. Oğuz DÜĞENCİ'nin TÜBİTAK 1001-UDAP Başarısı

TÜBİTAK ve AFAD tarafından açılan “1001-UDAP Ulusal Deprem Araştırmaları Programı Ortak Çağrısı” kapsamında Üniversitemiz İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyelerinden Doç. Dr. Oğuz DÜĞENCİ'nin yürütücü olduğu “Yapıların Deprem Performansının Artırılması için Yeni bir Metalik Sönümleyici Geliştirilmesi” başlıklı projenin desteklenmesine karar verilmiştir. Bu proje kapsamında binalara etki eden deprem enerjisinin geliştirilen metalik elemanlar ile sönümlenmesi ve depremin yapılara olan etkilerinin azaltılması amaçlanmaktadır. Proje ekibinde Yozgat Bozok Üniversitesinden Doç. Dr. Hüseyin ÇİLSALAR ve Nuh Naci Yazgan Üniversitesinden Dr. Öğr. Üyesi Ertan SÜLEV araştırmacı olarak yer almaktadır.

Araştırmacımızı ve ekibini tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

25 Ekim 2024 Cuma
DİĞER AKADEMİK BAŞARILAR