AKADEMİK BAŞARILAR
Eczacılık Fakültesi Öğretim Üyemiz Arş. Gör. Mehmet Bozkurt ICP 2022 Kongresinde Üstün Araştırma Ödülü'ne Layık Görüldü

Üniversitemiz Eczacılık Fakültesi Farmakoloji Anabilim Dalı Arş. Gör. Mehmet Bozkurt Kasım 2022’de düzenlenen “13th International Congress on Psychopharmacology & International Symposium on Child and Adolescent Psychopharmacology (ICP 2022)” Kongresinde Doç. Dr. Gökhan Ünal danışmanlığında yapmış olduğu “Vortioxetine Improved Negative and Cognitive Symptoms-Like Behaviors on MK-801 Induced Schizophrenia Model in Rats” Başlıklı Çalışması ile Üstün Araştırma Ödülleri Üçüncülüğüne layık görülmüştür.

24 Kasım 2022 Perşembe
DİĞER AKADEMİK BAŞARILAR