AKADEMİK BAŞARILAR
Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sevinç Üçgül'e "Avrasya Kültürü ve Sanatı Onursal Emektarı"Ödülü Verildi.

Üniversitemizin Edebiyat Fakültesi Rus Dili ve Edebiyatı Bölümü öğretim üyelerinden Sayın Prof. Dr. Sevinç Üçgül'e Rusya Federasyonu Moskova şehrinde Artiada Komitesi'nin 30. yıldönümü vesilesiyle Dünya Artiada Komitesi ve Avrasya Sanat Komitesi tarafından 19.11.2022 tarihinde "Avrasya Kültürü ve Sanatı Onursal Emektarı" nişanı verildi.

Edebiyat Fakültesi Rus Dili ve Edebiyatı Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sevinç Üçgül'ü tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

25 Kasım 2022 Cuma
DİĞER AKADEMİK BAŞARILAR