AKADEMİK BAŞARILAR
Prof. Dr. Mustafa Serdar GENÇ'in Yılın Doktora Tezi Ödülü Başarısı

Prof. Dr. Mustafa Serdar GENÇ'in Yılın Doktora Tezi Ödülü Başarısı

9 Ekim 2023 tarihinde Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından gerçekleştirilen “2023-2024 Yükseköğretim Akademik Yıl Açılış Töreni’nde 2023 Yükseköğretim Kurulu Üstün Başarı Ödülleri sahiplerini buldu.

Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Serdar GENÇ Bireysel Ödüller: Yılın Doktora Tezi Ödülleri kapsamında Fen ve Mühendislik Bilimleri kategorisinde “Rüzgar Türbini Kanatlarında Esnekliğin Yeri ve Boyunun Değişimi ile Akış Kontrol Kabiliyetinin İncelenmesi” başlıklı doktora tez çalışmasının danışmanlığı ile ödül almaya hak kazanmıştır.

Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Serdar GENÇ ve tez sahibi Abdullah Gül Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Kemal Koca’yı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

13 Ekim 2023 Cuma
DİĞER AKADEMİK BAŞARILAR