AKADEMİK BAŞARILAR
Prof. Dr. Nazife Oya Levendoğlu’nun Başarısı

Prof. Dr. Nazife Oya Levendoğlu’nun Başarısı

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Kütüphaneler ve Yayınlar Genel Müdürlüğü’nün uluslararası nitelikteki Kültür Eserleri Dizisi kapsamında “Türk Müziği” isimli ansiklopedinin 5. cildi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. N. Oya Levendoğlu editörlüğünde yayınlanmıştır. Aynı ansiklopedide “Çalgı Eğitiminde Zorunlu Bir İhtiyaç: Zihniyet Devrimi” ve “Makam Teorisi Eğitiminde Değişim Rüzgarı” başlıklı iki kitap bölümü de yer almaktadır.

Ayrıca Oxford University Press kapsamında yayınlanan “Oxford Handbook of Asian Philosophies in Music Education” isimli kitabın Section IV “Islamic and the Middle Eastern Philosophical Traditions” adlı bölümünde Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. N. Oya Levendoğlu tarafından Historical, Philosophical and Educational Thought and the Music of the Turks isimli makale yayınlanmıştır.

28 Haziran 2024 Cuma
DİĞER AKADEMİK BAŞARILAR