Rektörümüz Prof. Dr. Altun, Öğrenci Kulüplerinin Temsilcileri ile Bir Araya Geldi

Göreve geldiği günden bu yana öğrenci odaklı çalışmalarına hız kesmeden devam eden  Rektörümüz Prof. Dr. Fatih Altun, Üniversitemizde faaliyet gösteren öğrenci kulüplerinin temsilcileri ile bir araya gelerek, talep ve istekleri dinledi.

Rektörlük Konferans Salonu’nda düzenlenen toplantıya Rektörümüz Prof. Dr. Fatih Altun’un yanı sıra; Rektör Yarımcılarımız Prof. Dr. Oktay Özkan, Prof. Dr. Cevdet Kırpık, Genel Sekreterimiz Prof. Dr. İbrahim Narin, Genel Sekreter Yardımcımız Prof. Dr. Afşın Alper Cerit ile Öğrenci Projeleri ve Yarışmaları Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi İmdat Orhan ve kulüp temsilcileri katıldı.

Toplantıda konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Fatih Altun, Üniversitemiz tarafından yürütülen öğrenci faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Göreve geldikleri günden bu yana öğrencilere her zaman kapılarının açık olduğuna dikkat çeken Rektörümüz Prof. Dr. Altun, öğrencilerin faaliyetlerine önem verdiklerinin altını çizdi.

Öğrencilerin kendi yeteneklerine göre kulüplerde yer almalarının önemli olduğunu vurgulayan Rektörümüz Prof. Dr. Altun, öğrenci kulüplerinin tanıtımını sağlamak için geçen yıl olduğu gibi bu yıl yine “Evim Kampüs” etkinliği düzenleyeceklerini söyledi.

Üniversite yönetimi olarak her zaman öğrenciler ile vakit geçirmeye zaman ayırdıklarını belirten Rektörümüz Prof. Dr. Altun, önümüzdeki hafta tüm fakülteleri ziyaret ederek, öğrenci buluşması etkinliği ile öğrencilerin talep ve isteklerini dinlemeye devam edeceklerini belirtti.

Rektörümüz Prof. Dr. Altun, “Eğitim hayatı uzun bir zaman gibi görünse de bir anda geçip gidiyor. Bu süreçlerde verimli olan zamanı dolu dolu geçirebilmektir” dedi.

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Oktay Özkan da yaptığı konuşmada düzenlenen toplantı ile öğrenci kulüplerinin sorun ve taleplerini dinleyerek, öğrencilerin isteklerini yerine getirmeyi amaçladıklarını söyledi.

Düzenlenen etkinliklerde öğrencilerin fikirlerinin kıymetli olduğunu belirten Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Özkan, Üniversitemizin araştırma ve sürdürülebilirlik temalarının birçoğunda yer aldığının altını çizdi.

Öğrencilerin projelerde yer almalarını ve önerilerde bulunmalarını istediklerini belirten Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Özkan, “TÜBİTAK 2209 projelerine başvuruda bulunan öğrencilerimize sürdürülebilir su matarası hediye edeceğiz. Bizler tüm kaynaklarımızı aslında siz öğrencilerimiz için kullanıyoruz. Sizlerin bizden istek ve talepleri de her zaman bizler için önemli” diye konuştu.

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Cevdet Kırpık ise öğrenci kulüplerinin faaliyetlerine her zaman imkanlar ölçüsünde katkı sağlamaya önem verdiklerini belirtti.

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Kırpık, “Öğrenci kulüpleri olarak ne kadar fazla etkinlik yapar ve öğrenciler ile ne kadar fazla bir araya gelirseniz bizler bu durumdan mutlu oluruz. Yapacağınız etkinliklerde biz her zaman yanınızdayız ve her zaman sizlere destek veririz” şeklinde konuştu.

Genel Sekreterimiz Prof. Dr. İbrahim Narin de “Sizlerin her zaman yanındayız ve her zaman yardımcı olmaya hazırız. Sizlere bizler için önemlisiniz” dedi.

Genel Sekreter Yardımcımız Prof. Dr. Afşın Alper Cerit ise yapılan her türlü etkinliğe destek veremeye önem verdiklerini ve her zaman bire bir görüşmeye kapılarının açık olduğunu belirtti.

Öğrenci Projeleri ve Yarışmaları Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi İmdat Orhan da koordinatörlük çalışmaları hakkında öğrencileri bilgi verdi.

Konuşmasının ardından kulüp temsilcilerinin tek tek sorularını yanıtlayan Rektörümüz Prof. Dr. Altun, talep ve istekleri dinledi.

09 Ekim 2024 Çarşamba