AKADEMİK BAŞARILAR
Tıp Fakültesi Biyofizik Ana Bilim Dalından Araştırmacılarımızın Azerbaycan İkili İş Birliği Projesi Başarısı

İstanbul Medeniyet Üniversitesinden Prof. Dr. Süleyman Daşdağ’ın yürütücüsü olduğu, Üniversitemizden Tıp Fakültesi Biyofizik Ana Bilim Dalından Doç. Dr. Fazile Cantürk Tan’ın, Prof. Dr. Arzu Hanım Yay’ın, Doç. Dr. Ayşe Çağlar Sarılar’ın, Arş. Gör. Salih Varol’un, Arş. Gör. Dr. Sümeyye Uçar’ın araştırmacı ve yüksek lisans öğrencileri Emre Tufan’ın ve Kardelen Tur’un bursiyer olarak yer aldığı "In Vivo ve In Vitro Parkinson Modelinde Son Derece Düşük Frekanslı Elektromanyetik Alanların Terapötik Etkisi" başlıklı çalışma TÜBİTAK 2542 TÜBİTAK – ANAS Ortak Proje Çağrısı kapsamında desteklenmeye hak kazanmıştır.

Araştırmacımızı ve ekibini tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

13 Şubat 2024 Salı
DİĞER AKADEMİK BAŞARILAR