AKADEMİK BAŞARILAR
Tıp Fakültesi İç Hastalıkları AD. Yoğun Bakım Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kürşat Gündoğan ve Ekibinin Başarısı

Türk Yoğun Bakım Uzmanları Derneğinin 09-12 Kasım 2022 tarihleri arasında düzenlemiş olduğu 19. Ulusal Kongresi ve Türk Yoğun Bakım Uzmanları Derneği Kongresi, 11. Avrasya Yoğun Bakım Toplantısı’nda “SS-046 Evaluation of Blood Thiamine Pyrophosphate Concentrations in Critically III Patients Receiving Chronic Diuretic Therapy Prior to Admision to Turkish İntensive Care Units: A Pragmatic, Multicenter, Procpective Study” isimli çalışma ile En İyi Sözel Bildiri ile “Birincilik Ödülü” ne layık görülen Tıp Fakültesi İç Hastalıkları AD. Yoğun Bakım Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kürşat Gündoğan ve ekibini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

17 Kasım 2022 Perşembe
DİĞER AKADEMİK BAŞARILAR