AKADEMİK BAŞARILAR
Tıp Fakültesi Öğretim Üyemiz Doç. Dr. Ahmet Eken 2021 Yılı TÜBA -GEBİP Ödülüne layık görüldü

Cumhurbaşkanlığı himayelerinde yürütülen; TÜBA Uluslararası Akademi Ödülleri, TÜBA-GEBİP Ödülü (Üstün Başarılı Genç Bilim İnsanı) ve TÜBA-TESEP Ödülü’nden (Bilimsel Telif Eser) oluşan “TÜBA Ödülleri” sahiplerini buldu. Bu kapsamda Üniversitemiz Tıp Fakültesi Temel Tıp Bilimleri Bölümü Tıbbi Biyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ahmet EKEN, Sağlık Bilimleri alanında ödül almaya hak kazanan 4 öğretim üyesinden birisi olmuştur.

Öğretim üyemizi üstün başarılarından dolayı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Rektörlük

07 Aralık 2021 Salı