Turizm Fakültemizde “Bağımlılıkla Mücadele ve Siber Güvenlik” Semineri Düzenlendi

Üniversitemiz Turizm Fakültesi tarafından “Bağımlılıkla Mücadele ve Siber Güvenlik” konulu seminer düzenlendi.

Turizm Fakültesi konferans salonunda gerçekleştirilen etkinliğe, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kenan Güllü, Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Özcan Erdoğdu, Komiser Hakan Taş, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kenan Güllü açılışta yaptığı konuşmada “Günümüzde öyle bir çevre içerisinde yaşıyoruz ki, algılama kabiliyetimizin çok ötesinde tehditlerle karşı karşıyayız. Bu konularda bizim ufkumuzu açacak ya da bilgi birikimimize katkı yapacak bir konferansta bir araya geldik” dedi.

Dekan Prof. Dr. Kenan Güllü’nün açılış konuşmasının ardından Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Özcan Erdoğdu ve Komiser Hakan Taş, bağımlılık ve siber güvenlik konusunda öğrencilere bilgiler verdi.

09 Ekim 2024 Çarşamba