Türkiye Tarımsal Üretiminde Küresel İklim Değişikliğine Uyumlu Sürdürülebilir Tarım Teknolojileri Platformu Toplandı

TÜBİTAK 1004 Projesi kapsamında Üniversitemiz yürütücülüğündeki Türkiye Tarımsal Üretiminde Küresel İklim Değişikliğine Uyumlu Sürdürülebilir Tarım Teknolojileri Platformu’nun 2. Geliştirme Dönemi İzleme ve Değerlendirme Toplantısı düzenlendi.

Çukurova Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya; Rektörümüz Prof. Dr. Fatih Altun, Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Prof. Dr. Hamit Emrah Beriş, Üniversitemiz Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Araştırma Programı Yöneticisi Doç. Dr. Özhan Şimşek ile akademisyenler katıldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Fatih Altun ve Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Prof. Dr. Hamit Emrah Beriş’in açılış konuşmaları ile başlayan toplantı Üniversitemiz Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Araştırma Programı Yöneticisi Doç. Dr. Özhan Şimşek’in sunumu ile devam etti.

13 Eylül 2024 Cuma