REKTÖRLÜK HABERLERİ
TUSAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Rafet Bozdoğan, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış’ı Ziyaret Etti

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii (TUSAŞ) Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Rafet Bozdoğan, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış’ı ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette TUSAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Rafet Bozdoğan ve Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış bir süre görüştü.

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış, ziyarette yaptığı konuşmasında TUSAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Rafet Bozdoğan’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, üniversitemizde yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Göreve geldikleri günden bu yana üniversite- sanayi işbirliğine önem verdiklerine dikkat çeken Rektörümüz Çalış, Üniversitemiz olarak hem TUSAŞ hem de Kayseri’de ki tüm sanayiciler ile işbirliği içeresinde olmaya devam edeceklerini söyledi.

TUSAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Rafet Bozdoğan ise Rektörümüz Çalış’a misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti.

Ziyaretin sonunda TUSAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Bozdoğan, Rektörümüz Çalış’a Gökbey Helikopterinin maketini, Rektörümüz Çalış’da TUSAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Bozdoğan’a üniversitenin çini işlemeli tabağını takdim etti.

03 Haziran 2021 Perşembe
DİĞER REKTÖRLÜK HABERLERİ