Üniversitemiz Eczacılık Fakültesi’nde, Hayırsever Eczacı Mustafa Kılıçer’in Anısına Yaptırılan Hayırsever Köşesi Açıldı

Üniverstemizde Eczacılık Fakültesi’ni yaptıran Hayırsever Eczacı Mustafa Kılıçer’in anısına fakülte binasına hayırsever köşesi yaptırıldı.

Eczacılık Fakültesi girişine yaptırılan köşenin açılışına Rektörümüz Prof. Dr. Fatih Altun, Genel Sekreterimiz Prof. Dr. İbrahim Narin, Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Orhan Püsküllü, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Burcu Ünlü Endirlik, Hayırsever Eczacı Mustafa Kılıçer’in oğulları Haluk ve Onur Kılıçer katıldı.

Açılış öncesi konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Fatih Altun, Üniversitemizin kuruluşundan bugüne kadar desteklerini esirgemeyen tüm hayırseverlere teşekkür etti.

Hayırsever Eczacı Mustafa Kılıçer’e Allah’tan rahmet dileyen Rektörümüz Prof. Dr. Altun, Kılıçer Ailesi’nin de her zaman Eczacılık Fakültesi’nin yanında olduğunu belirterek, teşekkür etti.

Hayırsever Onur Kılıçer de konuşmasında Erciyes Üniversitesi’ne her zaman destekte olmaya devam edeceklerini söyledi.

Konuşmaların ardından Hayırsever Eczacı Mustafa Kılıçer anısına yaptırılan köşenin açılışı gerçekleştirildi.

Açılışın ardından Rektörümüz Prof. Dr. Fatih Altun Hayırsever Haluk ve Onur Kılıçer ile birlikte fakülte binasını gezdi.

23 Ekim 2024 Çarşamba