Üniversitemiz Mikroplastik Savaşçıları Takımı, TEKNOFEST’den Başarı ile Döndü

Üniversitemiz Mikroplastik Savaşçıları Takımı, TEKNOFEST’den Başarı ile Döndü

Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST kapsamında düzenlenen teknoloji yarışmaları sona erdi. Yarışmalar kapsamında Üniversitemiz Mikroplastik Savaşçıları Takımı, Çevre ve Enerji Kategorisi üniversite ve üzeri düzeyinde “3.’lük Ödülü” ile “En İyi Sunum” ödülü almaya hak kazandı.

Danışmanlığını Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi İbrahim Uyanık’ın yaptığı ve takım üyeleri Doç. Dr. Hamdi Mıhçıkour, İstanbul Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Adem Yurtsever, Hatice Elbir, Emine Büşra Çolakoğlu’ndan oluşan Üniversitemiz Mikroplastik Savaşçıları Takımı “Çevre ve Enerji Kategorisi” üniversite ve üzeri düzeyinde “3.’lük Ödülü” ile “En İyi Sunum” ödülü almaya hak kazandı.

Rektörümüz Prof. Dr. Fatih Altun, 3.’lük ödülü ve en iyi sunum ödülüne layık görülen Mikroplastik Savaşçıları Takım Üyeleri ile danışman hocalarını tebrik etti.

09 Ekim 2024 Çarşamba