Üniversitemiz Tarafından “Geleneksel ve Dijital Medyada Çocuk İstismarı” Konulu Eğitim Semineri Düzenlendi

Üniversitemiz Süleyman Çetinsaya İletişim Fakültesi tarafından Kayseri Gazeteciler Cemiyeti’nde “Geleneksel ve Dijital Medyada Çocuk İstismarı” konulu eğitim semineri düzenlendi.

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Konferans Salonunda düzenlenen seminere Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hakan Aydın, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Vahit İlhan ve Doç. Dr. Fikret Yazıcı ile basın mensupları katıldı.

Açılış konuşmalarının ardından İletişim Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Vahit İlhan ve İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hülya Öztekin tarafından KGC üyelerine “Geleneksel ve Dijital Medyada Çocuk İstismarı” konulu eğitim semineri verildi.

04 Ekim 2021 Pazartesi