Üniversitemizde “Avrupa Medyasının Göç Anlatıları Projesi”nin 3. Ulus Aşırı Toplantısı Düzenlendi

Üniversitemiz Edebiyat Fakültesi’nde,“Avrupa Medyasının Göç Anlatıları: Öğretmek, Öğrenmek ve Yansıtmak, Migramedia” projenin 3. ulus aşırı toplantısı düzenlendi.

Etkinliğe Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Özen Tok, Dr. Öğr. Üyesi Betül Ateşçi Koçak, Prof. Dr. Ana Maria Manzanas Calvo, Doç. Dr. Kenan Koçak, akademisyenler ve öğrenciler katılıdı.

Etkinliğin açılışında konuşan Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Özen Tok, etkinliğe ev sahipliği yapmaktan dolayı mutlu olduklarını söyledi.

Dekan Prof. Dr. Tok, “Göçmen algısının anlaşılması entegrasyon ve çeşitliliğe odaklı bu etkinlik süresince bilgi ve birikimlerinizi bizlerle paylaşarak alanınızla ilgili tespit ve değerlendirmelerde bulunacak olmanızdan dolayı siz kıymetli katılımcılara teşekkür ederiz” dedi.

Etkinlik film gösterisinin ardından, “Sınırı İncelemek: Jhumpa Lahiri Sınırı” ve “Göç Komedileri: Türkiye ve Avrupa Yansımaları” konulu sunumlar ile devam etti.

10 Ekim 2024 Perşembe