Üniversitemizde, Çevre Sorunları ve Temiz Üretim Araştırma ve Uygulama Merkezi (ERÇEVREM) tarafından, 16-24 Kasım Avrupa Atık Azalım Haftası kapsamında “Sürdürülebilir Gıda Üzerine Söyleşi” düzenlendi.
Turizm Fakültesi Prof. Dr. Cengiz Utaş Konferans Salonu’nda düzenlenen söyleşiye; Turizm Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Halit Akın, ERÇEVREM Öğr. Gör. Berna Akın, Sağlık Bilimleri Fakültesi Arş. Gör. Dr. Merve Çapaş, Turizm Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Ülker, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.
Söyleşinin açılışında konuşan ERÇEVREM Öğr. Gör. Berna Akın dünyayı korumak için herkesin elinden geleni yapması gerektiğinin altını çizdi.
Öğr. Gör.Akın: “Hepimizin farklı yaşam alanları var. Tabi ki farklı evlerde yaşıyoruz ama tek bir ortak evimiz var o da dünyamız” dedi.
Düzenlenen söyleşide Sağlık Bilimleri Fakültesi Arş. Gör. Dr. Merve Çapaş ve Turizm Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Ülker sürdürülebilir gıda üzerine bilgiler verdi.