Üniversitemizde “Tarihi Yapılarda Restorasyon Hataları” Konulu Konferans Düzenlendi

Üniversitemiz Sanat Tarihi Kulübü tarafından “Tarihi Yapılarda Restorasyon Hataları” konulu konferans düzenlendi.

Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinliğe; Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Özen Tok’un yanı sıra akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Etkinliğin açılışında konuşan Sanat Tarihi Kulüp Başkanı Serkan Önder, kulüp çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Sanat Tarihi Kulübü Danışman Hocası Öğr. Gör. İsmail Argunşah da konuşmasında sanatın tarih boyunca insanın kendisini ifade etmesinin önemli bir yolu olduğunu söyledi.

Açılış konuşmalarının ardından Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Sanat Tarihi Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Alper Altın, “Tarihi Yapılarda Restorasyon Hataları” konulu konferans verdi.

12 Ocak 2022 Çarşamba