AKADEMİK BAŞARILAR
Prof.Dr. Aydın Uzun, Prof.Dr. Şahin Yıldırım, Dr. Öğr. Üyesi Ömer Faruk Ergin, Arş.Gör.Dr. Burak Ulu'nun TÜBİTAK 1001 Başarısı

Ankara Üniversitesi’nden Doç. Dr. Necati Çetin’in yürütücüsü olduğu, üniversitemizden Prof.Dr. Aydın Uzun ve Prof.Dr. Şahin Yıldırım'ın danışman olarak, Dr. Öğr. Üyesi Ömer Faruk Ergin, Arş.Gör.Dr. Burak Ulu ve Kayseri Üniversitesi’nden Dr. Öğr. Üyesi Banu Ulu’nun projede araştırmacı olarak yer aldığı “Derin Öğrenme Tabanlı Otonom Bölgesel Pülverizasyon Sistemi Tasarımı” başlıklı proje TÜBİTAK 1001 programı kapsamında desteklenmeye hak kazanmıştır.

20 Şubat 2024 Salı
DİĞER AKADEMİK BAŞARILAR