×
×
HABERLER
Üniversitemiz Mimarlık Fakültesi Yeni Mezunlarını Verdi
HIZLI ERİŞİM

HABERLER
Üniversitemiz Mimarlık Fakültesi Yeni Mezunlarını Verdi

Üniversitemiz Mimarlık Fakültesi 29. dönem mezunlarını verdi. Tören kapsamında, Mimarlık ile Şehir ve Bölge Planlama bölümlerinden 98 öğrenci mezun oldu. 

Sabancı Kültür Sitesinde düzenlenen etkinliğe; Rektör Prof. Dr. Fatih Altun, Mimarlık Fakültesi Dekan Vekili Doç. Dr. Özlem Sümengen, Mimarlar Odası Kayseri Şube Başkanı Murtaza Er, Şehir Plancıları Odası Kayseri Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Cinel ile akademisyenler, öğrenciler ve aileler katıldı. 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından törende konuşan Rektör Prof. Dr. Fatih Altun, “Erciyes Üniversitesi olarak her alanda, sağlıktan mühendisliğe, ziraatten sosyal bölümlere, mimarlıktan, güzel sanatlara kadar 19 fakülte ile etkin çalışmalar yapan, şehrine, ülkesine ve bütün insanlığa katkı sağlamaya gayret eden bir üniversiteyiz” dedi.

Mimarlık Fakültesi’nin Erciyes Üniversitesi’ne önemli katkılar sağladığına dikkat çeken Rektör Prof. Dr. Altun, mezun olan öğrencileri ve ailelerini de tebrik etti. Mimarlık Fakültesi Dekan Vekili Doç. Dr. Özlem Sümengen’ de yaptığı konuşmada öğrencilere seslendi. Doç. Dr. Sümengen, “Mimarlık ve şehir bölge planlama, toplumsal yaşamın şekillenmesinde güvenli ve sürdürülebilir bir yaşam inşa edilmesinde oldukça önemli bir rol oynamaktadır.

Sizlerden beklentimiz her zaman etik değerlere bağlı kalarak toplumsal sorumluluk bilincinde hareket etmenizdir” diye konuştu. Mimarlık Bölüm Başkan Vekili Dr. Öğr. Üyesi Ömer Faruk Bayram ve Şehir ve Bölge Planlama Bölüm Başkanı Prof. Dr. Seda Çalışır Hovardaoğlu da törende birer konuşma yaparak, mezunlara meslek hayatlarında başarılar dilediler. Konuşmaların ardından fakülte birincisi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü öğrencisi Murat Engin, mezuniyet kütüğüne plaket çaktı.

Mezuniyet töreni öğrencilere diplomalarının verilmesinin ardından sona erdi.





11 Temmuz 2024 Perşembe
Toplam 0 görüntüleme
DİĞER HABERLER