AKADEMİK BAŞARILAR
Dr. Öğr. Üyesi Selman SEVİNDİK’in TÜBİTAK 3005 Proje Başarısı

Dr. Öğr. Üyesi Selman SEVİNDİK’in TÜBİTAK 3005 Proje Başarısı

Üniversitemiz Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Selman SEVİNDİK’in yürütücülüğünü üstlendiği ve AFAD ile işbirliği içinde gerçekleştirilecek olan “Geçici Barınmadan Kalıcı Çözümlere: Afet Sonrası Kullanılan Konteynerlerin Yeniden Kullanım ve Dönüşüm Stratejileri” başlıklı proje TÜBİTAK 3005 - Sosyal ve Beşeri Bilimlerde Yenilikçi Çözümler Araştırma Projeleri Destek Programı kapsamında desteklenmeye hak kazanmıştır.

Proje ekibinde üniversitemiz Mimarlık Fakültesinden Dr. Öğr. Üyesi Atacan AKGÜN, Dr. Öğr. Üyesi Ömer Faruk BAYRAM ve Arş. Gör. Dr. Fulya ATARER, Adana Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi’nden Dr. Öğr. Üyesi Tuğçe PEKDOĞAN, ve AFAD Kayseri İl Müdürü Rifat GENÇ araştırmacı olarak yer almaktadır.

Araştırmacılarımızı tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

18 Ekim 2024 Cuma
DİĞER AKADEMİK BAŞARILAR