AKADEMİK BAŞARILAR
European Biotechnology Congress 2024 Kongresi ve Avrupa Biyoteknoloji Derneği (European Biotechnology Thematic Network Association - EBTNA) Başkanlığına Prof. Dr. Munis Dündar'ın 7. kez Seçildi

Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi Genetik Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Munis Dündar başkanlığında, 3-5 Ekim 2024 tarihleri arasında İstanbul, Harbiye Askeri Müzesi'nde düzenlenen European Biotechnology Congress 2024 başarıyla gerçekleştirilmiştir. Kongre, biyoteknoloji alanında uluslararası düzeyde önemli bir buluşma noktası olmuş, bilim insanları ve araştırmacılar arasında bilgi alışverişine zemin hazırlamıştır.

Ayrıca, 4 Ekim 2024 tarihinde yapılan Avrupa Biyoteknoloji Derneği Genel Kurulu'nda, Prof. Dr. Munis Dündar oy birliği ile 2024-2025 dönemi için 7. kez Avrupa Biyoteknoloji Derneği Başkanı, olarak seçilmiştir.

09 Ekim 2024 Çarşamba
DİĞER AKADEMİK BAŞARILAR