Spor Bilimleri Fakültemizden "Doğa Yürüyüşü ve Çevre Temizliği" Etkinliği

Spor Bilimleri Fakültemizden "Doğa Yürüyüşü ve Çevre Temizliği" Etkinliği

Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri tarafından Topluma Hizmet Uygulamaları Dersi çerçevesinde “Doğa yürüyüşü ve Çevre temizliği’ etkinliği düzenlendi.

Etkinlik çerçevesinde Şehit Komandolar Caddesi, Seyir Tepesi, Salur Bayırı, Han Mahallesi, Yukarı Talas ve Osmanlı Sokağı güzergahında yürüyüş yapan öğrenciler aynı zamanda güzergah üzerinde çevre temizliği gerçekleştirdi.

Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi Öğr. Gör. Hasan Aksoyak, etkinlik hakkında yaptığı açıklamada “Topluma hizmet uygulamaları dersi kapsamında bugün doğa yürüyüşü ve çevre temizliği etkinliği gerçekleştirdik. Etkinliğimize katılan tüm öğrencilerimize bu gerçekleştirdikleri örnek davranış için teşekkür ediyorum” dedi.

03 Ekim 2024 Perşembe