Üniversitemiz Kar Voleybolu’nda Namağlup Şampiyon!

Üniversitemiz Kar Voleybolu’nda Namağlup Şampiyon!

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından Erzurum Teknik Üniversitesi’nin (ETÜ) ev sahipliğinde gerçekleştirilen Üniversitelerarası (ÜNİLİG) Kar Voleybolu Türkiye Şampiyonası tamamlandı.

Palandöken Kayak Merkezi'nde organize edilen ve 22 üniversiteden yaklaşık 100 sporcunun katıldığı şampiyonada; 11 erkek, 11 kadın takım şampiyon olabilmek için yarıştı.

Oldukça heyecanlı geçen müsabakalar sonucunda final maçında rakibi Beykoz Üniversitesi’ni 2 – 1 yenerek 7’de 7 yapan Üniversitemiz , namağlup Türkiye Şampiyonu oldu.

Bu sonuçla Üniversitemiz İtalya’da düzenlenecek Üniversitelerarası Avrupa Şampiyonası’nda Ülkemizi milli takım olarak temsil etmeye hak kazandı.

Şampiyonayı yakından takip eden Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun, Antrenör Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Kerimhan Kaynak ve sporcuları tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

14 Şubat 2024 Çarşamba