Üniversitemiz Kick Light Erkek Takımı Türkiye 3.’sü !

Üniversitemiz Kick Light Erkek Takımı Türkiye 3.’sü !

Üniversite Sporları Federasyonu tarafından 15 - 18 Şubat 2024 tarihleri arasında Mersin Üniversitesi’nde yapılan Üniversitelerarası Kick Boks Türkiye Şampiyonası Müsabakalarına Üniversitemiz Kick Boks Erkek ve Kadın Takımları da katıldı.

Üniversitemiz Kick Light Erkek Takımı, şampiyonadan 3.’lükle ayrıldı.

Kadınlarda; K1 Kategorisinde 60 kg’da mücadele veren Ezgi Keleş Türkiye 1.’liğini, Kick Light Kategorisinde; 55 kg’da mücadele veren Elifnur Köşker Türkiye 3.’lüğünü, Full Contact Kategorisinde; 52 kg’da mücadele veren Dilara Sultan Arpacı, Türkiye 1.’liğini elde etti.

Erkeklerde; K1 Kategorisinde 81 kg’da mücadele veren İsa Taşdemir Türkiye 3.’lüğünü, Kick Light Kategorisinde 63 kg’da mücadele veren Sercan Koç Türkiye 1.’liğini alırken, 94 kg’da mücadele veren Fuat Kılıçaslan Türkiye 2.’liğini kazandı.

Point Fighting Kategorisinde ise; 55 kg’da Seher Ertürk Türkiye 1.’si, 94 kg’da Altar Sezer Şahin Türkiye 2.’si +94 kg’da Vatan Kılıç Türkiye 1.’si oldu.

Rektörümüz Prof. Dr. Fatih Altun, derece elde eden öğrencileri ve antrenörleri Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Kenan KOÇ’u tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

20 Şubat 2024 Salı